woensdag 25 augustus 2010

Babyschoentje

Nu is mijn verzameling zwart witte schoenen compleet.

Het babyschoentje is af. Vind hem zelf erg schattig geworden. Eigenlijk is het babyschoentje het makkelijkste te maken van allemaal. Wil je ook graag deze schoenen maken, de patronen staan in het HobbyJournaal 65 en zijn ontworpen door *Ellis*. Mocht je er niet uit komen, dan wil ik je graag advies geven.

zaterdag 21 augustus 2010

Damesschoen

Eindelijk is mijn zwart/witte damesschoen klaar. Het patroon is van Ellis Hendriks. Zij ontwerpt regelmatig hele mooie kaarten en nu dus ook schoenen voor het Hobbyjournaal. De herenschoen die ik al eerder heb gemaakt is ook een ontwerp van haar. Ik moet zeggen dat ik de damesschoen moeilijker vond dan de herenschoen. De hak en de hiel heb ik over moeten maken. Die zat niet mooi genoeg naar mijn zin. 

zondag 15 augustus 2010

Trouwkaart

In de vakantie kan ik het niet laten, de knutselspullen moeten mee. Meestal neem ik wat (oudere) hobbyboeken mee, zodat ik ze op mijn gemakje kan doorkijken. Zo had ik het jaarboek van het Hobbyjournaal meegenomen waar een ontzettende mooie trouwkaart in stond. Ik had alles bij me, behalve mijn chalkkussentjes. Tja wat nu. Wat ik wel had meegenomen waren mijn aquarelpotloden. Het grote hart en de 2 kleine hartjes dus niet gechalkt, maar ingekleurd met mijn aquarelpotloden en met een dun penseelje en een beetje water verder bewerkt. De witte bloem heb ik zelf gehaakt. Het resultaat is praktisch hetzelfde.

Groetjes, Jacqueline

zaterdag 14 augustus 2010

Welkom op mijn Blog

Hallo,

Mijn naam is Jacqueline en een hele grote hobby (eerder verslaving) is het maken van kaarten.

Dit kan zijn 3D kaarten, geborduurde kaarten, scrapkaarten, maar ook het maken van kadodoosjes/presentjes en tasjes vind ik geweldig om te doen.

Sinds kort ben ik bezig met het maken van schoenen.

Zie ook mijn website http://www.jacquelinepresentje.webklik.nl/ voor al mijn eerder gemaakte presentjes. Op deze website verkoop ik ook mijn zelfgemaakte kaarten en presentjes.

Groetjes, Jacqueline