maandag 18 april 2011

For ever Friends Tissue Koffie Box


Van mijn moeder kreeg ik een oude Cards Only magazine van kerst 2009 en daar vond ik een ontzettend leuk idee voor een nieuwe presentje. In het magazine hadden ze een tissue box omgetoverd tot een box voor suiker, melkcups,tandenstokers en bestek. Dit idee heb ik gebruikt voor mijn For ever Friends koffie box.



Erg leuk, handig en decoratief voor op de koffietafel. Ik heb een apart vakje gemaakt voor roerstaafjes, suikerstaafjes en melkpoederstaafjes. Het For ever Friends plaatje vond ik op internet en heb ik zelf 3D gemaakt, net als de label Koffie Tijd (tekst op de computer gemaakt). De gehaakte bloemen heb ik ook zelf gemaakt van borduurzijde, dit geeft een mooie glans over de bloem.
Ik heb de bovenkant opengesneden, zodat de bovenkant een klep wordt en met een klein strookje dubbelzijdig tape weer vastgeplakt. Hierdoor kan je de tissues bijvullen als ze op zijn. Het zou toch zonde zijn als de tissues op zijn, je de hele box moet weggooien.... ;)

Groetjes, Jacqueline

zondag 3 april 2011

Zwanger


Mijn vriendin en hobbymaatje vroeg of ik nog kaarten had voor iemand die zwanger is, helaas ik had niks meer. Maar.....dat is zo gemaakt natuurlijk :)

Deze twee borduurpatronen blijf ik leuk vinden. De baby in de buik is een ontwerp van Chris Bosmans en de baby in het hart is een ontwerp van Ineke Helsdingen. Het hart patroon was eigenlijk geen borduurpatroon, maar bedoeld voor stippen met een stift. Geborduurd vind ik hem toch ietsjes mooier.

Het vervelende nu alleen is, dat deze kaarten voor mijn vriendin zijn en ik dus nog steeds geen "zwanger" kaarten op voorraad heb.
Dus nu moet ik voor mezelf aan de slag :)

Groetjes, Jacqueline